2010-08-04

4 aug: Playan

Har precis kommit tillbaka från stranden där vi låg och plaskade i vattnet i 3 timmar.

Efter en god egenköpt frukost (från en livsmedelsaffär en bit härifrån) som bestod av mackor, kalkonskivor, ost, kaffe och yoghurt gick vi en tur till närmsta turistinformation för att fiska tag i kartor och foldrar om sevärdigheter. Därefter skulle vi förbereda oss för en vistelse på stranden.

På vägen från turistinformationen köpte vi oss varsin badmadrass, något som jag bestämt uttryckte redan innan vi kom ner hit. Criz var däremot ytterst skeptisk och försökte gång på gång hitta argument till varför vi inte skulle köpa madrasserna. Argumenten "de håller bara för 60 kg", "de kommer gå sönder", "va, ska vi blåsa upp dom också!?", "jag kommer få panik" och det bästa "näää" föll ett efter ett. Nä, de höll för våran vikt och de gick inte sönder. Nä, vi köpte redan uppblåsta madrasser och nä, han fick inte heller panik. Tvärtom blev han duktig på att paddla och susade fram genom vågorna stundtals. Och nu efter tre timmar liggandes på madrasserna i havet klev vi upp. Och ja, lite solbrända är vi. Så lite att jag befarar att Criz snart (precis som på Palma först gången) kommer se ut som en kräfta och jag återfår min slående likhet med Crusty the Clown i Simpsons med en lysande näsa. Detta trots att vi köpte solspray och använde den. Nåja, det återstår att se.

Nu sitter jag på balkongen och vi ska dra ner till strandpromenaden för att dricka varsin öl och käka nåt.

Signing out for now! / E

2 kommentarer:

suequibell sa...

shit lääään! Det var ett tag sedan=)

Saknar er demasiado. Jag tror att jag inte vill komma tillbaka till Eskilstuna så ofta...es demasiado penoso dejarlos. MEN...jag kommer igen runt den 16:e =) Seees då! Besos Mr. president.

Admin sa...

Ja, det var alltför längesen, läään! Ska bli så skoj att ses. Criz hälsar. Besos. "Check the bag!"