:: Ämnen || Labels ::

:: Historik || History ::

2009-08-22

Mallorca (22 aug): Friends & last night out!

Nu är vi inne på vår sista heldag i Palma de Mallorca! Det känns verkligen vemodigt att behöva åka tillbaka till kalla Sverige. Idag bestämde vi för att dra till ett stort och närbeläget köpcenter för att titta runt, så vi gick dit och kollade runt... och drack öl... och käkade glass. Mmmm.

Vi råkade passera "Cultura Lounge / Club" som vi tyvärr råkade uppleva igår (se bild 1 uppifrån). Jag vet inte vad det är, men fortfarande idag var jag bra skeptisk till den där ransoneringsrestaurangen med kycklingkvarlevor, halvtorr sallad och några riskorn. Nä... bort med det! Next, som Gabi skulle säga!

Vi gjorde ett uppehåll på hotellet och passade på att lapa sol på takterrassen. Det var härligt och avslappnande. Sen gjorde vi oss klara för en kort utflykt till centrum (se bild 2 uppifrån).

Sen var det dags att möta upp Annelie, en väninna från Eskilstuna, och hennes två söner (se bild 3 uppifrån). Vi drog ut på en livlig gågata och käkade Paella i den varma kvällen. Det var riktigt skoj och vi pratade om allt möjligt. Hennes söner är minst sagt livliga även dem. Sen lämnade vi av dem vid bussen som skulle ta dem tillbaka till Magaluf. De har fortfarande fyra dagar kvar. Lyckoostar!

Vi sitter just nu på balkongen och har hällt upp två drinkar och ska väl snart ut på lite barhäng med lite öl och kanske nån starkare drink för att bedöva ångesten inför morgondagens hemfärd. Har även idag gjort en "Elias-kyl" (med en påse iskuber och en flaska nedtryckt i den) för att göra våra drinkar mer behagliga. Mmmm...

Nä, man kanske ska börja packa? Ehm... nä! Inte ännu. För tidigt...

2 kommentarer:

suequibell sa...

Neeeeeeeeext =) Jag har följt ert semester via din blogg =)

Admin sa...

Häääj, Gabi. Va skoj att du följer bloggen och semestern :)