:: Ämnen || Labels ::

:: Historik || History ::

2009-08-19

Mallorca (19 aug): Palma Nova Beach!

Dagen idag (onsdag) gick i slöhetens tecken för mig och Criz. Magnus och David hade bestämt sig för att vara på Magalufs strand till kl 21-tiden och pressa i solen, så vi lät dem tillbringa dagen för sig själv. Vi drog till Palma Nova istället och passade på att kyla av oss med 1 1/2 liter sangria det första vi gjorde när vi klev av bussen. Lite mjuk i tomteluvan var man när man stövlade vidare förbi ett snabbköp för att köpa lite kallt vatten. Vet inte vad som hände, men jag kom ut med en vattenflaska... och en liter öl. Även den gick åt.

Plötsligt fick vi ett infall av att hyra en trampbåt, så det gjorde vi. När ölen tog slut var det lagom dags att paddla tillbaka igen. Lyckligtvis hittade vi till rätt strand. Pinsamt vore det annars. Innan vi lämnade vår lilla, men ack så gulliga trampbåt passade vi på att föreviga ögonblicket. Sen var det hemfärd till hotellet igen för att käka.

Magnus och David var då redan hemma igen till vår förvåning och käkade. Vi bestämde oss för att vi skulle käka i den peruanska rewstaurangen.#

2 kommentarer:

Anonym sa...

åhh vad mysigt ni ser ut att ha det, skrattar ganska mycket kan jag säga..

passa på att njut av solen för i sverige är det svinkallt.

kram vasketanta

Admin sa...

Tjohej, Vasketanta!
jo, det e riktigt härligt. Emellanåt är det skitvarmt så att man muttrar lite, men sen minns man Sverige oh då blir allt bra igen. Ses snart på jobbet! :)

Kram / pepparkakan