:: Ämnen || Labels ::

:: Historik || History ::

2009-08-17

Mallorca (16 aug): Magaluf!

Gårdagens stora händelse var utflykten till Orups Magaluf. Det var snorvarmt, trots att vinden svalkande en aning. Vi bestämde oss snabbt för att förbättra vätskehalten med sangria, öl och läsk. Magnus och David, dålig morgonkaraktär som de har, beställde in sin frukost. Sen blev det sol och bad på Magalufs strand.

Jag, Criz och David hyrde en trampbåt och paddlade en bra bit ut. Äntligen såg jag min chans att knuffa David överbord som en vedergällning för hur diskussionerna hittills har gått oss emellan. Väl i vattnet hittade David en oöppnad ölburk, så självfallet var han välkommen upp på båten igen med sin nyfunna trofé (som han givetvis snällt fick dela med sig av). Detta gav honom nåd i ytterligare någon dag till. Dagen på stranden var väldigt lyckad och vi begav oss hem efter varsin måltid.

På kvällen blev det barhäng och på befallning satsade barpersonalen mycket för att tillgodose David med en något annorlunda drink där en del ingredienser saknades och ersattes av andra. Skål!

Utgången därefter var schysst, men inte så våldsam förrän David beslöt sig för att ta ton när minnena väcktes till liv från Madonnakoncerten. Plötsligt var vi några av de sista kvar och kvällen tog sitt barmhärtiga slut... thank God. #

Inga kommentarer: