:: Ämnen || Labels ::

:: Historik || History ::

2009-08-18

Mallorca (17 aug): Time out & science fiction

Vi hade skiljt oss från Magnus och David redan i gamla stan igår (måndag) för att få lite effektivitetstid och göra/se det man själv ville istället för att gå på led allihop. När vi var klara eller var på hotellet skulle vi höra av oss för att se vad som skulle hända. Men alla var rörande överens om att inte göra gårdagskvällen till en lång och diffus sådan.

Efter en attans sen middag (ja, vad annars är det när man tar in notan några minuter i midnatt) så drog vi oss tillbaka till hotellet för att sätta oss i hotellbaren och ta några öl på egen hand. Magnus och David hade redan på egen hand avrundat kvällen med en middag och sangría och sussade gott. Antar att vi alla var rätt trötta och att man ladda inför morgondagens utflykt.

I hotellbaren orkade vi bara med varsin öl, sen var min och Criz kväll avrundad. På vägen upp till hotellrummet, en timme efter midnatt, fick vi syn på R2D2 (en mobil AC-anläggning) och frågade receptionen om den kunde följa med oss upp. Javisst! Så nu har vi provat lite science fiction för att vara lite coola. Svalt och kyligt, ja, men ack vad luften var torr så att man vaknade av att man var alkistörstig. Dessutom förde den ett himla väsen till den milda grad att man trodde att den skulle skaka sönder. Nä, R2D2 åker ner i receptionen igen! Kanske kan vi byta ut vår golvfläkt mot nån bättre, för vår släpper ifrån sig en liten vindpust som närmast kan jämföras med en knipfis i den stilla sommarvinden. Hell no, we won't have that!

Nä, nu blir det frukost och sen möta upp Magnus och David. Det blir att hyra bil och ut på villovägar utanför Palma. Dags att damma av min bilkunskap (och tyvärr min road rage som faktiskt följer med i samma paket).

Inga kommentarer: